Vijčana roba

- Jedna od osnovnih prodajnih programa firme je vijak ili zavrtanj, a žargonski još i šraf. U prodajnom asortimanu nudimo: mašinski vijak, imbus vijak, torban vijak, vijak za lim, vijak za gips, vijak za drvo i ivericu, vijak za plastiku, anker vijak, ukucavajući vijak, vijak bez glave „crv tj. crvić“, vijci po zahtevu kupca po narudžbini, navojne šipke, navrtke (matice), podloške, pop nitne, čivije, rascepke, tiple plastične, tiple čelične, seger prstenove, šelne, španere... Većinu ove robe imamo i u prohromu (INOX). U narednom dokumentu koji se nalazi pod nazivom JUSOVNIK, možete videti deo našeg asortimana.

Vijčana roba-Jusovnik

Kotrljajući ležajevi

Bavimo se trgovinom svih vrsta ležajeva, segerima, semerinzima, lancima, krstovima kardana i ostalom pratećom opremom za kotrljajuće ležaje. Zastupamo sledeće proizvođače: FAG, INA, SKF, FKL, NSK, NTN-SNR Group, TIMKEN, KOYO, ZKL, KYK, WBW, WBF, CX, FK, ARB, ZWZ, SUPTEX.

Vele-gram doo je višegodišnji zvanični distributer proizvoda proizvođača ležajeva FKL ad iz Temerina.

Remenje

U našoj ponudi možete naći, remenje za industriju,sve vrste mašina, vozila, kao i za poljoprivrednu mašinu. Industrijsko remenje iz naše ponude je visokog kvaliteta i to Vam garantuju standardi i sertifikati proizvođača kao i njihova originalnost. Klasično klinasto remenje ima veliku primenu kao prenosnik snage u svim granama industrije. Pored napredka tehnologije, klasičan klinasti remen ostaje nezamenjivi prenosnik snage uz preduslov da je izrađen sa visokim i garantovanim standardom kvaliteta.

Ručni alati

U OVOJ OBLASTI ZASTUPAMO firme: UNIOR, BETA, KNIPEX, VILLAGER, EXTOL, WOMAX, MODECO... BETA Utensili S.p.A. je vodeća italijanska kompanija za proizvodnju i prodaju profesionalnog ručnog alata. Sinonim za vrhunske alate kako za industriju tako i za autoindustriju gde se ime BETA vec više od 40 godina vezuje za vodeće trkačke timove i imena kao što su Ferrari, Jordan, McLaren i Minardi u Formuli 1, i Yamaha, Honda, Suzuki i Kavasaki u Moto GP-u. Ima preko 10,000 artikala. BETA je jedan od retkih proizvođača alata koji je i dalje u porodičnom vlasništvu i koji na prvo mesto stavlja kvalitet i zadovoljstvo profesionalnih korisnika.

Ručni alati UNIOR iz Slovenije su veoma poznati i popularni u našim krajevima. Bogata tradicija i primena novih tehnoloških saznanja, kao i vrhunskih materijala hroma i vanadijum celika, obezbeđuje dug radni vek UNIOR alata. Dizajn, razvoj i proizvodnja ručnih alata se kontinuirano prilagođavaju novim potrebama korisnika. Program ručnih alata UNIOR koji obuhvata više od 5500 različitih proizvoda, olakšava razlicite zadatke i kako kod profesionalnih, tako i kod amaterskih majstora.

Rezni alati

Glodačke glave i pločice, strugarski noževi, držaci za strugarske pločice i strugarske pločice.

Spiralne burgije, stepenaste burgije, zabušivaci, upuštači, razvrtaci... Nareznice, ureznice (ručne i mašinske), navojne čeljusti i ostali navojni alati. Sve vrste glodala, glodala za navoje, radla. Štirije i štapici od tvrdog metala...

Električni alati

Kako u svim, tako i u ovom delu, imamo dve vrste kvaliteta u našem asortimanu. U električnim alatima zastupamo firme BOSCH, MAKITA, METABO, WOMAX...

U proizvodnom programu se nalaze: bušilice, brusilice, elektro-pneumatske hamere, akumulatorske alate, ubodne testere, kružne testere, polirke...

Brusni elementi

Pogledajte naš asortiman brusnih elemenata tu spadaju brusni i polirni alati izrađeni od brusnog platna, brusne rune, čoje, filca, sisala, keper platna. Svojim iskustvom stekli smo poverenje mnogih kupaca i cilj nam je da pridobijamo još mnogo zadovoljnih potrošaca brusnih proizvoda u zemlji kao i van naših granica.

Razvoj metalurgije i industrije kao i pojava sve većeg broja novih materijala, a pre svega vrsta čelika, povlači za sobom i razvoj brusne industrije. Danas se proizodi više vrsta veziva i brusnih zrna, koja upotrebljena u točilima bruse najrazličitije materijale – čelike, raznih osobina, specifičnosti, tvrdoća i čvrstoća.

HTZ oprema

Zastupamo više uvoznika, i prodajemo širok spektar proizvoda. Možete nam uputiti zahtev za ponudu.

Širok asortiman tkanina, LZO / HTZ opreme, radne i zaštitne odeće i obuće..

Prevencija štetnih uticaja prisutnih opasnosti i rizika za bezbednost i zdravlje zaposlenih i drugih lica koji učestvuju u poslovnim aktivnostima se može postići kvalitetnom HSE politikom i našim proizvodima.

Pogledajte naš asortiman i izaberite zaštitnu opremu i osigurajte prvo sebe a zatim i svoje zaposlene.

Oprema za zavarivanje

Imamo u ponudi i opremu vrhunskog proizvođača bezbednosne opreme u zavarivanju – CEPRO. Kao sto su Zavarivačke zavese izrađene prema EN-1598. U programu se nalaze proizvodi ispitani prema EN standardima za bezbednost i sigurnost.

Zavarivanje je spajanje dve ili više, istorodnih ili raznorodnih materijala, taljenjem ili pritiskom, sa ili bez dodavanja dodatnog materijala, na način da se dobije homogeni zavareni spoj. Zavarivanje je različito od lemljenja, a to je spajanje taljenjem legure s nižim talištem od materijala predmeta koji se spajaju.

Mnogo različitih faktora utiče na čvrstoću vara i materijala oko njega, uključujući odabir procesa zavarivanja, količinu i koncentraciju ulazne toplote, zavarljivost osnovnog materijala, dodatni materijal elektrode, vrsta obloge, geometrija zavarenog spoja i konačno o međudelovanju svih tih faktora. Da bi ispitali kvalitet vara, postoje kontrola bez razaranja (KBR) i kontrola s razaranjem (KSR). Greške kod zavarivanja mogu biti pukotine, deformacije, gasne rupice (poroznost), nedostatak provara, nemetalni uključci, zarezi, površinski i podpovršinski lamelarni prekidi. Postoje standardi koji vode zavarivače da izbegavaju tu vrstu grešaka, kao ISO 5187 i DIN EN 25 817.

Elektro materijal

Zastupamo razne proizvođače, koji su navedeni u donjem delu. Prekidač je jednostavni elektromehanički uređaj koji zatvara ili otvara strujno kolo. Često se prekidačima smatraju instalacione sklopke za uključivanje i isključivanje osvetljenja u zatvorenim prostorijama, ali sklopke mogu da prekidaju samo struje čije vrednosti ne prelaze nazivne vrednosti sklopke, dok prekidači moraju da isključe i struje kratkog spoja.

Klasična sijalica se proizvodi različitih napona i veličina, od 1,5 volta (V) do oko 300 volti (V). Jednostavne su konstrukcije i zato imaju vrlo nisku proizvodnu cenu. Rade vrlo dobro i na naizmeničnu i jednosmernu struju.

Pneumatski alati

Bavimo se trgovinom svih vrsta pneumatskih alata, marke Metabo, Pferd, Villager... Pneumatski alat izrađen od kvalitetnih materijala namenjen je za profesionalnu upotrebu u građevinarstvu, automobilskoj i drvnoj industriji kao i za korisnike amatere.

Ostalo

Pod OSTALO smo stavili samo deo artikala jer je nemoguće postaviti baš sve čime se bavimo. Tu spadaju:

Merni alati

Merni alati - KERN, HELIOS-PREISSER, SCHUT (pomična merila, mikrometri, subitori, lenjiri...).

Brave

Oprema za nošenje i dizanje tereta

Oprema za nošenje i dizanje tereta- kao što su trake sa usakama i beskonačne, od poliestera izrađene po evropskoj normi EN 1492. , razne vrste lanaca sa kukama kao i običnih lanaca, sve vrste sajli sa i bez priveznica (čelično uže)…..

PP i PET trake

PP i PET trake za pakovanje tereta visokog kvaliteta i otporno..... ,

Baštenska oprema i pribor

Baštenska oprema i pribor - U ponudi imamo trimere, kosačice, motike, lopate, kolica, baštenska creva, kao i ostalu baštensku opremu...

Merdevine Sve vrste merdevina jednodelne, dvodelne, trodelne, male velike….

Točkovi

Potrošni materijal

Mobilijar